Георги МарковФейсбук Орбан направи нещо по-полезно за народа си от разрушаването

...
Георги МарковФейсбук Орбан направи нещо по-полезно за народа си от разрушаването
Коментари Харесай

Георги Марков: Орбан направи нещо по-полезно за народа от разрушаването на паметници - изгони Сорос!

Георги Марков

Facebook

 

Орбан направи нещо по-полезно за народа си от разрушаването на монументи - ИЗГОНИ СОРОС ОТ УНГАРИЯ!

В Будапеща събраха с Паметника на Съветската войска тези на Рейгън и Буш в красивия парк Сабадшаг край Народното събрание.

Съветският монумент го заливаха с катран 1990-та. След дълга полемика се реши да остане. До него издигнаха този на Рейгън, а скоро Орбан откри този на Буш. Всички те са в периметър 50 м.

По време на комунизма единствено унгарците имаха кураж да въстанат всенародно против руските танкове 1956-та. Западът не им оказа помощ, Суецкият канал бе по значим.

Селяните имаха по 12 дка земя, жителите - бутици. Нямаше опашки за банани, имаше всичко. На 3 години по един път пътувах на Запад, а Куин направи супер концерт през 1986 година пред 70 000 на “Нейпщадион ” /още си вардя билета/.

На 16 юни 1989 година на Площада на героите студентът Виктор Орбан пред очите на цялостен народ прикани руските войски да изоставен страната - 300 000 на брой. Като си потеглиха, ги изпратиха с музика и надпис: “Товарищи, конец! ” На 11 септември 1989 година Унгария отвори границата с Австрия и падна първата тухла от Берлинската стена.

На 30 март Орбан прави 35 години в политиката. От 1990 е непрестанно избиран за народен представител. Пет пъти министър председател на Унгария, от които 4 пъти поред определен с 2/3.

На унгарците не им се постанова да работят компесаторно. Те не маршируваха като нас на 7 ноември и за разлика от нас си честваха публично Коледа и Великден в руските времена.

Орбан няма желание да се харесва на Байдън, тъй като беше Тръмп, преди Тръмп да бъде Тръмп, дето вика Стив Банън. Още по-малко на Урсула, тъй като бе любим на Хелмут Кол и го посети в дома му 2016-та. Единственият непознат политик, след погребението в Шпайер, поканен от брачната половинка му Майке в обичаната бирария на Великия Обединител на Германия.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР